Larkom social media meta image SEO Facebook Twitter v16 scaled

Bij ons kan je dus terecht voor al jouw digitale & grafische ontwerpen. Heb je een website nodig? Geen probleem. Een logo? Komt in orde! Visitekaartjes? Je begrijpt het ondertussen wel. Er zijn weinig digitale vragen die je aan ons kan stellen waar we geen antwoord op te bieden hebben.

Nog steeds aan het lezen? Super!
Tekst zegt veel, maar lang niet alles. Contacteer ons gerust eens met al je vragen, al is het maar voor wat meer info. Vragen staat vrij!

Mijn doel is om ondernemingen te laten groeien via sterk webdesign, branding & advertising. Zullen we ook jouw merk een sterke online aanwezigheid geven?”

— Joris Rottiers, zaakvoerder bij Larkom

Joris Rottiers van Larkom

5,0

Nog niet overtuigd?
Lees even wat onze klanten over ons schrijven.


 • Wij hebben gekozen om te werken met Joris, hij is altijd stipt en correct, luistert … Meer lezen altijd naar wat wij graag willen en werkt perfect uit hoe wij het zien. Hij staat altijd klaar om input te geven en kijkt niet raar bij verzoeken. Hij blijft proactief meedenken en komt met top ideeën tot een super resultaat.
  Wij hebben onze vaste man gevonden om onze site te onderhouden en verder te ontwikkelen.
  Blijf zo je werk doen topper!
  Ruben servranckx ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Joris heeft zich uitgevouwd tot een verlengstuk van de marketing van ons bedrijf. … Meer lezen Hij heeft de doeltreffendheid van ons merk verhoogt in ons netwerk en is een zeer transparant en correct persoon om mee te werken.
  Nasr el ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Als bedrijf werken wij graag samen met Joris. Onze website is piekfijn verzorgd. … Meer lezen Altijd boordevol goede ideeën. Een echte aanrader.
  Groetjes van ons team Rasolar
  Laurens Axana ★★★★★ een maand geleden
 • Wij zijn een familiebedrijf en bestaan nu ruim 13 jaar. We zijn continue in beweging … Meer lezen en professionalisering en we waren op zoek naar een nieuwe site. Specifiek naar een partner die ons kon begeleiden in onze route naar een goede vertaling van ons verhaal en onze visie.
  We zijn op aanraden van iemand in contact gekomen met Larkom en na een eerste grondige kennismaking hadden wij een heel goed gevoel bij deze partij. Ons contact persoon Joris wist ons op een zeer professionele manier te overtuigen van een frisse en praktische aanpak die rust op vakkennis, ervaring en een gezonde dosis inlevingsvermogen. Vooral down to earth. Joris had ons verhaal direct begrepen en ons vertrouwen gekregen. Larkom heeft ons aangenaam verrast met de resultaten van een ontwerp voor onze nieuwe site. De foto sessie was een succes en samen met de zeer bekwame fotograaf hebben we een mooie dag beleefd met shots die onze motivatie en ook de professionele uitstraling van onze mannen voor eeuwig vastleggen.
  De nieuwe site vertelt echt het verhaal van ons bedrijf Jansegers White en de vertaling die het Larkom team heeft gerealiseerd is visueel en inhoudelijk een top resultaat.
  We kijken terug op een mooi parcours naar onze nieuwe site en we zijn dankbaar voor alles wat Larkom hierin heeft gedaan. Met Larkom hebben we een zakelijk partnership getekend en we zijn zeker dat ze ons ook in nieuwe trajecten zullen bijstaan. Wij willen Larkom echt aanraden bij onze relaties. Een dikke merci aan Joris en zijn team.
  Met vriendelijke ServiceGroet,
  Jansegers White, uw WITTE Ruimdienst
  Remco Bakkeren ★★★★★ een jaar geleden
 • Na verschillende webdesigners te hebben gecontacteerd, ben ik eindelijk terecht gekomen … Meer lezen bij Larkom. Vanaf het eerste gesprek zaten we op dezelfde golflengte. Joris is gestart met een blanco canvas, en het resultaat is een professionele website die het imago uitdraagt dat ik met mijn onderneming wil bereiken.
  Tunay Akpinar ★★★★★ een jaar geleden
 • Met de nieuwe website van Schoonheidsinstituut MB zijn we een grote stap voorruit … Meer lezen gegaan. Joris zelf alsook zijn werk is heel professioneel. Hij is een echte krak in zijn vak! Een luisterend oor voor de wensen van zijn klant.
  Nogmaals bedankt voor het hele mooie eindresultaat, Joris!
  Myrthel Beukelaers ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Fantastisch om met Joris samen te werken!
  Steeds zeer correct in omgang, creatieve
  … Meer lezen geest en levert prachtig werk.
  Onze samenwerking is nog pril, maar de plannen voor de toekomst zijn reeds volledig uitgewerkt!
  Bedankt Joris!
  Dennis Van Gysel ★★★★★ 2 jaar geleden
 • De webwinkel van mijn schoonheidsinstituut is door Joris gebouwd. Er werd altijd … Meer lezen naar mijn wensen en visie geluisterd en hij stuurde die ook bij waar nodig. Ik raad Larkom aan!
  Nele Rottiers ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Joris vernieuwde de website van TK Belgica. Hij reageert snel op vragen en er is … Meer lezen een goede communicatie. Hij voelt goed aan wat je als klant wenst en speelt in op wat je nodig hebt. Hij legt uit waarom je bepaalde dingen beter niet doet en suggereert alternatieven. Ik ben zeer tevreden!
  Hilde Arnauts ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer tevreden van de samenwerking,geleverde werk en vooral de stijlvolle website … Meer lezen
  Jonas DK ★★★★★ een jaar geleden
 • Bij het eerste gesprek voelde ik mij direct begrepen, en een wederzijds respect. … Meer lezen Een verdere samenwerking was dus vanzelfsprekend.
  Nog geen moment spijt van!
  Zeker een aanrader!
  Yoeri Cnaepkens ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer professioneel, behulpzaam, heeft een verbeterend oog en zeer snel geholpen. … Meer lezen
  Een topper in zijn vak.
  Zeker een aanrader!
  viljan dragoshi ★★★★★ een jaar geleden
 • Wij hebben ons logo van onze transportfirma laten vernieuwen door Larkom, dit gebeurde … Meer lezen snel , correct en zeer professioneel.
  Ook achteraf bij extra vragen of dergelijke kreeg ik direct antwoord van Joris.
  Zeer correcte firma waar je steeds op kan rekenen.
  andy piessens ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Als vereniging werkten we graag samen met Joris: hij kon onze losse ideeën vlot vertalen … Meer lezen naar een aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke website. Vriendelijke service en correcte prijs!
  Elke De Backer ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Het was heel fijn samenwerken met Joris van Larkom. Super hoe Joris luistert, meedenkt … Meer lezen en oplossingsgericht is. Ik ben een 100% tevreden klant.
  Joke Henderickx ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Al enkele keren samengewerkt met Larkom. Goede communicatie en aangename samenwerking. … Meer lezen Oplevering was steeds op tijd en binnen budget. Aanrader!
  Cas Appelmans ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Wij zijn reeds meerdere jaren klant, door Larkom is onze zaak enorm gegroeid. Zowel … Meer lezen op visueel als financieel vlak!Zeker niet twijfelen, enorm veel toegevoegde waarde.
  Nick De Roeck ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Joris is een man van zijn woord: hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Hij … Meer lezen is transparant, professioneel en de samenwerking is warm, aangenaam en to the point.
  Veer Hens ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Larkom heeft mijn webshop gebouwd. Ik ben hier zeer tevreden van en mijn klanten … Meer lezen ook. Ik raad Larkom aan iedereen aan!!!
  Joni Cappuyns ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Ben al enkele jaren klant en nog steeds erg tevreden! Ik raad Larkom zeker aan!
  Julie Verbruggen ★★★★★ 2 jaar geleden
 • Zeer professionele en transparante aanpak met een fantastisch resultaat. Tevreden … Meer lezen klant hier!
  Lorenz Kintaert ★★★★★ 2 jaar geleden