Larkom social media meta image SEO Facebook Twitter v16 scaled

Bij ons kan je dus terecht voor al jouw digitale & grafische ontwerpen. Heb je een website nodig? Geen probleem. Een logo? Komt in orde! Visitekaartjes? Je begrijpt het ondertussen wel. Er zijn weinig digitale vragen die je aan ons kan stellen waar we geen antwoord op te bieden hebben.

Nog steeds aan het lezen? Super!
Tekst zegt veel, maar lang niet alles. Contacteer ons gerust eens met al je vragen, al is het maar voor wat meer info. Vragen staat vrij!

Mijn doel is om ondernemingen te laten groeien via sterk webdesign, branding & advertising. Zullen we ook jouw merk een sterke online aanwezigheid geven?”

— Joris Rottiers, zaakvoerder bij Larkom

Larkom Webdesign in Londerzeel Team Zaakvoerder Joris Rottiers 1 scaled

5,0

Nog niet overtuigd?
Lees even wat onze klanten over ons schrijven.


 • Zeer tevreden van de samenwerking,geleverde werk en vooral de stijlvolle website … Meer lezen
  Jonas DK ★★★★★ een maand geleden
 • Na verschillende webdesigners te hebben gecontacteerd, ben ik eindelijk terecht gekomen … Meer lezen bij Larkom. Vanaf het eerste gesprek zaten we op dezelfde golflengte. Joris is gestart met een blanco canvas, en het resultaat is een professionele website die het imago uitdraagt dat ik met mijn onderneming wil bereiken.
  Tunay Akpinar ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Bij het eerste gesprek voelde ik mij direct begrepen, en een wederzijds respect. … Meer lezen Een verdere samenwerking was dus vanzelfsprekend.
  Nog geen moment spijt van!
  Zeker een aanrader!
  Yoeri Cnaepkens ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Zeer professioneel, behulpzaam, heeft een verbeterend oog en zeer snel geholpen. … Meer lezen
  Een topper in zijn vak.
  Zeker een aanrader!
  viljan dragoshi ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Joris vernieuwde de website van TK Belgica. Hij reageert snel op vragen en er is … Meer lezen een goede communicatie. Hij voelt goed aan wat je als klant wenst en speelt in op wat je nodig hebt. Hij legt uit waarom je bepaalde dingen beter niet doet en suggereert alternatieven. Ik ben zeer tevreden!
  Hilde Arnauts ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Wij hebben ons logo van onze transportfirma laten vernieuwen door Larkom, dit gebeurde … Meer lezen snel , correct en zeer professioneel.
  Ook achteraf bij extra vragen of dergelijke kreeg ik direct antwoord van Joris.
  Zeer correcte firma waar je steeds op kan rekenen.
  andy piessens ★★★★★ een jaar geleden
 • Als vereniging werkten we graag samen met Joris: hij kon onze losse ideeën vlot vertalen … Meer lezen naar een aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke website. Vriendelijke service en correcte prijs!
  Elke De Backer ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Met de nieuwe website van Schoonheidsinstituut MB zijn we een grote stap voorruit … Meer lezen gegaan. Joris zelf alsook zijn werk is heel professioneel. Hij is een echte krak in zijn vak! Een luisterend oor voor de wensen van zijn klant.
  Nogmaals bedankt voor het hele mooie eindresultaat, Joris!
  Myrthel Beukelaers ★★★★★ een jaar geleden
 • Fantastisch om met Joris samen te werken!
  Steeds zeer correct in omgang, creatieve
  … Meer lezen geest en levert prachtig werk.
  Onze samenwerking is nog pril, maar de plannen voor de toekomst zijn reeds volledig uitgewerkt!
  Bedankt Joris!
  Dennis Van Gysel ★★★★★ een jaar geleden
 • Het was heel fijn samenwerken met Joris van Larkom. Super hoe Joris luistert, meedenkt … Meer lezen en oplossingsgericht is. Ik ben een 100% tevreden klant.
  Joke Henderickx ★★★★★ een jaar geleden
 • Al enkele keren samengewerkt met Larkom. Goede communicatie en aangename samenwerking. … Meer lezen Oplevering was steeds op tijd en binnen budget. Aanrader!
  Cas Appelmans ★★★★★ 11 maanden geleden
 • Wij zijn reeds meerdere jaren klant, door Larkom is onze zaak enorm gegroeid. Zowel … Meer lezen op visueel als financieel vlak!Zeker niet twijfelen, enorm veel toegevoegde waarde.
  Nick De Roeck ★★★★★ een jaar geleden
 • Joris is een man van zijn woord: hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Hij … Meer lezen is transparant, professioneel en de samenwerking is warm, aangenaam en to the point.
  Veer Hens ★★★★★ een jaar geleden
 • De webwinkel van mijn schoonheidsinstituut is door Joris gebouwd. Er werd altijd … Meer lezen naar mijn wensen en visie geluisterd en hij stuurde die ook bij waar nodig. Ik raad Larkom aan!
  Nele Rottiers ★★★★★ een jaar geleden
 • Larkom heeft mijn webshop gebouwd. Ik ben hier zeer tevreden van en mijn klanten … Meer lezen ook. Ik raad Larkom aan iedereen aan!!!
  Joni Cappuyns ★★★★★ een jaar geleden
 • Ben al enkele jaren klant en nog steeds erg tevreden! Ik raad Larkom zeker aan!
  Julie Verbruggen ★★★★★ een jaar geleden
 • Zeer professionele en transparante aanpak met een fantastisch resultaat. Tevreden … Meer lezen klant hier!
  Lorenz Kintaert ★★★★★ een jaar geleden