Larkom Blend koffie beker v1

Vanaf het prille begin werkten we aan de persoonlijkheid van Blend. Larkom bepaalde de huisstijl, ontwikkelde de website en startte de social media op. Dit alles nog voor de eerste koffie geschonken werd.

Larkom Blend website v1 scaled

De website van Blend is een plaats waar klanten het menu zien, een digitale cadeaubon kopen en een bestelling plaatsen om later af te halen. Het is een drukbezochte website die we strategisch benutten om de omzet te verhogen.

De dag van de opening trok Larkom naar Blend met onze camera en maakten we sfeerbeelden die het gevoel in de zaak mooi weergeven. Deze foto's gebruikten we niet alleen op Facebook & Instagram maar ook op plaatsen zoals 'Google Mijn Bedrijf'. Zo weet elke potentiële klant meteen hoe gezellig het binnen is!

Larkom fotografie Blend 00005 e1603405289639

Blend heeft ook haar eigen kookboek. Dit kookboek heet Gewoonweg Lekker en werd vormgegeven door ons. Het werd in nauwe samenwerking met de zaakvoerders van Blend bedacht, samengesteld, ontworpen en gepubliceerd. Je kan het in hun zaak of op bol.com kopen.

Larkom portfolio Blend 00005 scaled
Larkom portfolio Blend 00002 scaled
Larkom portfolio Blend 00003 scaled

Zoals je ziet is een zaak meer dan een logo en wat kleuren. Als je jezelf wil onderscheiden van je concurrentie dan moet jouw verhaal kloppen en duidelijk zijn. Een eerste indruk is goud waard.

Voor welke uitdaging sta jij?

Zullen we in Blend een koffie gaan drinken om jouw project te bespreken?
Het eerste rondje is van ons.

Maak een afspraakStuur een email