5,0

Reviews.Lees hier wat onze klanten over ons schrijven.


 • Wij hebben gekozen om te werken met Joris, hij is … Meer lezen altijd stipt en correct, luistert altijd naar wat wij graag willen en werkt perfect uit hoe wij het zien. Hij staat altijd klaar om input te geven en kijkt niet raar bij verzoeken. Hij blijft proactief meedenken en komt met top ideeën tot een super resultaat.
  Wij hebben onze vaste man gevonden om onze site te onderhouden en verder te ontwikkelen.
  Blijf zo je werk doen topper!
  Ruben servranckx ★★★★★
 • Joris heeft zich uitgevouwd tot een verlengstuk van … Meer lezen de marketing van ons bedrijf. Hij heeft de doeltreffendheid van ons merk verhoogt in ons netwerk en is een zeer transparant en correct persoon om mee te werken.
  Nasr el ★★★★★
 • Wij zijn een familiebedrijf en bestaan nu ruim 13 … Meer lezen jaar. We zijn continue in beweging en professionalisering en we waren op zoek naar een nieuwe site. Specifiek naar een partner die ons kon begeleiden in onze route naar een goede vertaling van ons verhaal en onze visie.
  We zijn op aanraden van iemand in contact gekomen met Larkom en na een eerste grondige kennismaking hadden wij een heel goed gevoel bij deze partij. Ons contact persoon Joris wist ons op een zeer professionele manier te overtuigen van een frisse en praktische aanpak die rust op vakkennis, ervaring en een gezonde dosis inlevingsvermogen. Vooral down to earth. Joris had ons verhaal direct begrepen en ons vertrouwen gekregen. Larkom heeft ons aangenaam verrast met de resultaten van een ontwerp voor onze nieuwe site. De foto sessie was een succes en samen met de zeer bekwame fotograaf hebben we een mooie dag beleefd met shots die onze motivatie en ook de professionele uitstraling van onze mannen voor eeuwig vastleggen.
  De nieuwe site vertelt echt het verhaal van ons bedrijf Jansegers White en de vertaling die het Larkom team heeft gerealiseerd is visueel en inhoudelijk een top resultaat.
  We kijken terug op een mooi parcours naar onze nieuwe site en we zijn dankbaar voor alles wat Larkom hierin heeft gedaan. Met Larkom hebben we een zakelijk partnership getekend en we zijn zeker dat ze ons ook in nieuwe trajecten zullen bijstaan. Wij willen Larkom echt aanraden bij onze relaties. Een dikke merci aan Joris en zijn team.
  Met vriendelijke ServiceGroet,
  Jansegers White, uw WITTE Ruimdienst
  Remco Bakkeren ★★★★★
 • Na verschillende webdesigners te hebben gecontacteerd, … Meer lezen ben ik eindelijk terecht gekomen bij Larkom. Vanaf het eerste gesprek zaten we op dezelfde golflengte. Joris is gestart met een blanco canvas, en het resultaat is een professionele website die het imago uitdraagt dat ik met mijn onderneming wil bereiken.
  Tunay Akpinar ★★★★★
 • Met de nieuwe website van Schoonheidsinstituut MB … Meer lezen zijn we een grote stap voorruit gegaan. Joris zelf alsook zijn werk is heel professioneel. Hij is een echte krak in zijn vak! Een luisterend oor voor de wensen van zijn klant.
  Nogmaals bedankt voor het hele mooie eindresultaat, Joris!
  Myrthel Beukelaers ★★★★★
 • Fantastisch om met Joris samen te werken!
  Steeds
  … Meer lezen zeer correct in omgang, creatieve geest en levert prachtig werk.
  Onze samenwerking is nog pril, maar de plannen voor de toekomst zijn reeds volledig uitgewerkt!
  Bedankt Joris!
  Dennis Van Gysel ★★★★★
 • De webwinkel van mijn schoonheidsinstituut is door … Meer lezen Joris gebouwd. Er werd altijd naar mijn wensen en visie geluisterd en hij stuurde die ook bij waar nodig. Ik raad Larkom aan!
  Nele Rottiers ★★★★★
 • Joris vernieuwde de website van TK Belgica. Hij reageert … Meer lezen snel op vragen en er is een goede communicatie. Hij voelt goed aan wat je als klant wenst en speelt in op wat je nodig hebt. Hij legt uit waarom je bepaalde dingen beter niet doet en suggereert alternatieven. Ik ben zeer tevreden!
  Hilde Arnauts ★★★★★
 • Zeer tevreden van de samenwerking,geleverde werk … Meer lezen en vooral de stijlvolle website
  Jonas DK ★★★★★
 • Bij het eerste gesprek voelde ik mij direct begrepen, … Meer lezen en een wederzijds respect. Een verdere samenwerking was dus vanzelfsprekend.
  Nog geen moment spijt van!
  Zeker een aanrader!
  Yoeri Cnaepkens ★★★★★
 • Zeer professioneel, behulpzaam, heeft een verbeterend … Meer lezen oog en zeer snel geholpen.
  Een topper in zijn vak.
  Zeker een aanrader!
  viljan dragoshi ★★★★★
 • Wij hebben ons logo van onze transportfirma laten … Meer lezen vernieuwen door Larkom, dit gebeurde snel , correct en zeer professioneel.
  Ook achteraf bij extra vragen of dergelijke kreeg ik direct antwoord van Joris.
  Zeer correcte firma waar je steeds op kan rekenen.
  andy piessens ★★★★★
 • Als vereniging werkten we graag samen met Joris: … Meer lezen hij kon onze losse ideeën vlot vertalen naar een aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke website. Vriendelijke service en correcte prijs!
  Elke De Backer ★★★★★
 • Het was heel fijn samenwerken met Joris van Larkom. … Meer lezen Super hoe Joris luistert, meedenkt en oplossingsgericht is. Ik ben een 100% tevreden klant.
  Joke Henderickx ★★★★★
 • Al enkele keren samengewerkt met Larkom. Goede communicatie … Meer lezen en aangename samenwerking. Oplevering was steeds op tijd en binnen budget. Aanrader!
  Cas Appelmans ★★★★★
 • Wij zijn reeds meerdere jaren klant, door Larkom … Meer lezen is onze zaak enorm gegroeid. Zowel op visueel als financieel vlak!Zeker niet twijfelen, enorm veel toegevoegde waarde.
  Nick De Roeck ★★★★★
 • Joris is een man van zijn woord: hij doet wat hij … Meer lezen zegt en zegt wat hij doet. Hij is transparant, professioneel en de samenwerking is warm, aangenaam en to the point.
  Veer Hens ★★★★★
 • Larkom heeft mijn webshop gebouwd. Ik ben hier zeer … Meer lezen tevreden van en mijn klanten ook. Ik raad Larkom aan iedereen aan!!!
  Joni Cappuyns ★★★★★
 • Ben al enkele jaren klant en nog steeds erg tevreden! … Meer lezen Ik raad Larkom zeker aan!
  Julie Verbruggen ★★★★★
 • Zeer professionele en transparante aanpak met een … Meer lezen fantastisch resultaat. Tevreden klant hier!
  Lorenz Kintaert ★★★★★
 • Nicolas Klein ★★★★★
 • Charlotte Didier ★★★★★
 • Alexander Muls ★★★★★
 • Ludvic Simoens ★★★★★
 • sara vander meulen ★★★★★

Laten we starten meteen goed gesprek.

Zullen we een afspraak inplannen om jouw project te bespreken?
Een eerste overleg is volledig vrijblijvend.

Lanceer jouw projectStuur een email