Social media

Je sociale media zelf beheren kan tijdrovend aanvoelen.

Wie zijn social media onderhoudt heeft meer klanten. Je hebt het ongetwijfeld al opgemerkt: wanneer je iets op social media post, pikken je klanten hierop in. Ze liken, commenten en sharen erop los. Ondanks de positieve gevolgen daarvan voor jouw bedrijf, is het moeilijk om voldoende te blijven posten. Je vindt de juiste inhoud niet of hebt er de tijd niet voor. Wij wel. We zorgen met de regelmaat van de klok voor posts met waardevolle inhoud.

Gun jezelf die kostbare tijd

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de inhoud van je volgende post of over wanneer je deze dient te delen. Wij bepalen een passende strategie voor jouw bedrijf en zorgen voor jouw constante online aanwezigheid.

Resultaatgerichte marketing

Sociale media beheren is ons beroep. We doen het met liefde en hebben ondertussen heel wat kennis verzameld rond wat werkt en wat niet. Laat ons een social media-plan uitbouwen voor jouw bedrijf en je zal snel resultaat zien.

Je sociale media uitbesteden? Vier goede redenen om dat te doen.

— Wees altijd aanwezig. Waar je ook bent.

Spaar tijd uit

Heb je soms het gevoel dat je dag en nacht aan het werken bent? Breng hier verandering in door het beheer van je sociale media aan ons over te laten.

Meer omzet genereren

Bedrijven die regelmatig posten op sociale media maken meer omzet. Dat is logisch: klanten worden vaak aan je bestaan herinnerd en zullen dus meer bij jou kopen.

Ontvang meer bezoekers

Wees actiever online en je wordt offline gevonden. Wie jou tegenkomt via je sociale media-kanalen, zal meer geneigd zijn om ook fysiek in je zaak langs te komen.

Volgers worden klanten

Op naar meer volgers. Wanneer iemand je kanaal volgt, wilt dat zeggen dat er minstens enige interesse is in jouw bedrijf, dat kan zich later in omzet vertalen.

Laten we starten meteen goed gesprek.

Zullen we een afspraak inplannen om jouw project te bespreken?
Een eerste overleg is volledig vrijblijvend.

Maak een afspraakStuur een email